Bell Schedules » Pep Rally/Assembly

Pep Rally/Assembly

Pep Rally/Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:45 AM 9:35 AM 50 min
2nd Period 9:40 AM 10:30 AM 50 min
3rd Period 10:35 AM 11:25 AM 50 min
A Lunch 11:25 AM 11:55 AM 30 min
4th Period (A Lunch) 12:00 PM 12:50 PM 50 min
4th Period (B Lunch) 11:30 AM 12:20 PM 50 min
B Lunch 12:20 PM 12:50 PM 30 min
5th Period 12:55 PM 1:45 PM 50 min
6th Period 1:50 PM 2:40 PM 50 min
7th Period 2:45 PM 3:35 PM 50 min
Pep Rally 3:35 PM 4:10 PM 35 min